EVALUATION OF 419 PEPTIC ULCER PATIENTS REFERRED WITH BLEEDING AND NON BLEEDING - Ali ÖZDEN; Ömer DÖNDERİCİ; Mustafa SAMUR; Şükrü DUMLU; Ali Reşit BEYLER; Özden UZUNALİMOĞLU (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-