THE LYNCH SYNDROME l,II (HEREDITARY NON POLYPOSIS COLORECTAL CANCER) - Metin ŞAVKILIOĞLU; Sezai YILMAZ; Vedat KIRMIZIOĞLU; Orhan Hayri ELBİLİR; Burhan ŞAHİN (Turkish Journal of Gastroenterology, 2020)
-